Politie zoekt vinder van camera

Vrijdag 4 januari, tussen 12.50 en 13.30 uur, heeft iemand zijn camera per ongeluk achter gelaten bij de La Place in Emmen.

Een andere bezoekers van dit restaurant heeft deze camera gevonden. Deze vinder heeft dit kenbaar gemaakt bij het personeel en heeft zijn gegevens achter gelaten.

Het betreft een Sony A7 Mark 1, zwart van kleur. Deze camera zat in een kleine cameratas met daarin twee extra accu’s. Verder kenmerkt de camera zich door een screenprocector en een oudere Takumar 50 mm F1.4 lens, die door middel van een speciaal verloopstuk was gemonteerd op de digitale camera.

Het telefoonnummer dat is achtergelaten is niet correct. Volgens het personeel van La Place was de vinder een kale man, met vermoedelijk een bril. Meer informatie heeft de Politie op dit moment niet. De camerabeelden worden nog bekeken.

Bent u deze vinder, of kunt u informatie verstrekken over deze camera. Dan komt de Politie Emmen graag met u in contact. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844. Registratie nummer: 2019005349